Thursday, March 15, 2007

Eduskuntavaaleissa 2007 Pirkanmaalla IKL:n ehdokkaat Olli Heikkilä 179 ja Seppo Lehto 180 vaativat miehitettyjen alueidemme palauttamista Naton avulla

Pro Natojäsenyys kriisiaikojen huoltovarmuuden varmistamiseksi

Eduskuntavaaleissa 2007 Pirkanmaalla IKL:n ehdokkaat Olli Heikkilä 179 ja Seppo Lehto 180 vaativat miehitettyjen alueidemme palauttamista Naton avulla

Suomen viralliset kannanotot niin aluepalautuksia kuin Nato-jäsenyyttä koskien ovat enintään säälittäviä, ei edes naurua aikaansaavia. Kumpiakin kannanottoja leimaa pohjaton miehittäjä-Ryssän pelko, niin entisten kuin nykyistenkin kansanedustajien suusta mm. kokoomuksen entinen puheenjohtaja Pertti Salolainen laukoo sammakoita ja paljastaa suoraan Ryssänpelkonsa maanpuolustuskeskusteluissa.

Esim. eräs viimeisimmistä Pertti Salolaisen kannanotoista, mikä ei mitenkään eroa kommareiden eli nykyisen Vasemmistoliiton tai muiden poliittisten miehittäjä-Ryssän myötäilijöiden lausumista oheisella Maanpuolustus.fi palstalla: http://www.maanpuolustus.fi/
"Yksinkertaisesti voidaan todeta että turvallisuuspoliittinen tilanne Euroopassa ja maailmassa on kiristymässä ja Venäjä on alkanut osoittaa todellisen suurvallan elkeitä.
Jos Suomi tässä uudessa ilmapiirissä hakisi Nato-jäsenyyttä se voitaisiin helposti tulkita Venäjällä jännitystä lisääväksi tekijäksi, vaikka Suomen Nato jäsenyyden ensisijainen tavoite on toisaalla eli tarpeessa olla niissä pöydissä, joissa meidänkin turvallisuuttamme koskevat päätökset Euroopassa tehdään."


Kyseiseen maanpuolustus.fi Pertti Salolaisen nato-puheenvuoroon ei ollut tullut kuin yksi kommentti:

Yksi vastaus artikkeliin “Onko Nato-ovi sulkeutumassa?”

1. Seppo Lehto IKL-Pirkanmaa kommentoi:
5. maaliskuuta 2007 kello 16.34

Suomen ei pitäisi vetkutella kansakunnan turvallisuuden kannalta keskeisissä asioissa vaan jättää Nato-jäsenyyshakemus välittömästi. Samoin pitäisi ottaa esille Suomelta ryöstettyjen miehitettyjen alueiden palautusasia

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi tavoitteet kohdalta tarkemmin
IKL-Pirkanmaa 180 valitse järkeä ja tunnetta toisiaan unohtatta

-----------------------------------------------------------
Lienee syytä ihmisillä ajatella eikä toimia kuten tähänkin asti mistään mitään ajattelematta luottaen näiden neuvostoaikojen kummitusten varjossa elävien Ryssänpelkoihin ja siitä kumpuaviin lausumiin kuten Matti Vanhaselllakin on käynyt tähänastisen elämänsä osalta: mm. Baltic Star-lausumansa vuodelta 1985 http://www.kavkaz.fi/tavoitteet.html
-------------------------------------------------

Huomiotta on jätetty muidenkin kuin tamperelaisen Seppo Lehdon turvallisuuspoliittiset kannanotot, vaikka tarkistusvara on ilmeinen:
Viite: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2007/03/511847

Tutkijat: Suomen turvallisuuspolitiikka remonttiin
15.03.2007 08:16

Muutostarvetta Suomen ulko- ja turvallisuuspolitikkaan asiantuntijat perustelevat Venäjän suurvaltapyrkimyksillä. Ylen tekemässä kyselyssä tutkijat näkivät mm. Putinin politiikan yhä aggressiivisempana

Suomen pitäisi asiantuntijoiden mielestä arvioida uudelleen ulko- ja turvallisuuspoliittinen linjansa Venäjän suurvaltapoliittisten pyrkimysten takia.

YLE:n Uutisten kyselyssä tätä mieltä oli 60 prosenttia Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan huippuammattilaisista. Etenkin valtaosa kyselyyn vastanneista diplomaateista näki muutostarpeita Venäjän suhteen.

Kyselyssä vastaajat perustelivat näkemystään mm. sillä, että Venäjän presidentin Vladimir Putinin politiikka on muuttunut aggressiivisemmaksi.

Tutkijoiden ja diplomaattien mielestä myös EU:n olisi arvioitava suhteensa Venäjään uudelleen.

Ylen kyselyyn vastasi 48 tutkijaa ja 21 diplomaattia.

(MTV3)
--------------- ---------------------
Samoilla linjoilla Seppo Lehdon ja kaikkien aluepalauttajien kanssan on myös kokoomuksen Ben Zyskowicz:
Viite: http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=105386

Ben Zyskowicz: Jalkaväkimiinoista luopuminen hölmöläisten hommaa

SH, 14.3.2007

Uuden eduskunnan on peruttava Matti Vanhasen punamultahallituksen päätös jalkaväkimiinoista luopumisesta. Niistä luopuminen olisi todellista "hölmöläisten hommaa", katsoo kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.).

- Miinat ovat Suomelle hyvin sopiva puolustuksellinen asejärjestelmä, joka ei aiheuta vaaraa viattomille siviileille. Tehdyn päätöksen pöllöys on paljastunut kaikille viimeistään nyt, kun sen kanssa ollaan joutumassa ojasta allikkoon, Zyskowicz sanoo.

Suomi on maksamassa satoja miljoonia euroja siitä, että käyttökelpoiset ja tarkoituksenmukaiset miinat korvattaisiin ns. rypälepommeilla, jotka ovat joutumassa samanlaisen kansainvälisen arvostelun ja kieltämisen kohteeksi kuin jalkaväkimiinat.

- Matti Vanhasen (kesk.) ja Eero Heinäluoman (sd.) on turha hurskastella sillä, että hallituksella ei ollut muka vaihtoehtoja, koska edellinen hallitus oli päättänyt periaatetasolla Suomen aikeista liittyä jalkaväkimiinat kieltävään kansainväliseen sopimukseen. Kas kun ei Suomen jo vuosia sitten kansainvälisesti antamat kehitysavun korotuslupaukset sitoneet nykyhallitusta niiden toteuttamiseen, Zyskowicz toteaa.

- Nyt Vanhanen ja Heinäluoma taasen väittävät, että uuden eduskunnan kädet olisivat miina-asiassa sidotut, koska Suomi on ilmoittanut liittyvänsä kieltosopimukseen viiden vuoden päästä.

Zyskowicz muistuttaa, että uudella eduskunnalla on täysi valta asiassa.

- Kansainvälinen maineemmekaan ei kärsisi päätöksen perumisesta ainakaan enempää verrattuna siihen, että hankkisimme miinojen tilalle kansainvälisesti hyvin kiisteltyjä rypälepommeja.

-------------------------------------------
Odotamme myös vastaavia laskelmia maamme vierasperäistämisen vaaroista yhteiskunnallemme, yhteiskuntarauhalle, suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuollolle mm. rituuliteurastuksiin verrattavista ympärileikkauksien sallimisesta:

Ohessa kauhistuttava Turun hovioikeuden kannanotto, mikä on verrattavissa Suomi-neidon silvontaa stalinismin kynsissä eli alueriistoinamme:

http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=105397&hakusanat=ymp%E4rileikkaus


Hovioikeus: Ympärileikkaus ei ole pahoinpitely

STT-IA, 14.3.2007

Turun hovioikeus
hylkäsi poikansa ympärileikkauttaneen äidin pahoinpitelysyytteen. Ratkaisullaan hovioikeus päätyi toiselle kannalle kuin Tampereen käräjäoikeus, jonka mukaan teko täytti Suomen lain mukaiset pahoinpitelyn tunnusmerkit.

Käräjäoikeus kuitenkin jätti muslimiäidin viime heinäkuussa tuomitsematta, koska piti asiaa koskevaa oikeus- ja viranomaiskäytäntöä sekavana.

Syyttäjä oli valittanut tuomiosta hovioikeuteen ja vaatinut äidille rangaistusta pahoinpitelystä.

Hovioikeus perusteli vapauttavaa päätöstään sillä, että ympärileikkauksen oli tehnyt lääkäri ja operaatio oli tehty ammattitaitoisesti.

Hovioikeus vetosi myös sosiaali- ja terveysministeriön vuonna 2003 asettaman työryhmän ehdotukseen, jonka mukaan Suomeen pitäisi säätää ympärileikkaukset salliva laki. Ongelmana on yleisesti pidetty asiaa koskevan lainsäädännön puuttumista.

Oikeus viittaa päätöksessään myös ministeriön ja Suomen Kuntaliiton vuonna 2003 antamaan suositukseen, joka sallisi ei-lääketieteelliset ympärileikkaukset julkisessa terveydenhuollossa. Oikeus muistutti päätöksessään, että viranomaiset eivät ole tähän asti puuttuneet tietoonsa tulleisiin tapauksiin.

Suomessa ympärileikataan vuosittain arviolta pari sataa poikaa uskonnollisista tai kulttuuriperintöön liittyvistä syistä. Toimenpide kuuluu varsinkin juutalaiseen ja islamilaiseen perinteeseen.
---------------------
Lisää Seppo Lehto-ajatuksia google-haulla tai esim. http://kansallismielinen.blogspot.com - http://www2.blogger.com/profile/17225254730069960576 - tai jopa osittain huumorin keinoin http://petsamotakaisin.blogspot.com/ ja http://kansanedustajana.blogspot.com blogeista.